24/7 bereikbaar op   0181 - 488 088

Over ons

Uitvaartverzorging Kievit verzorgt uitvaarten in de regio Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, maar ook in de omgeving van Rotterdam. De uitvaart­verzorgers komen zelf uit de omgeving en kennen de lokale gewoonten en gebruiken.

Wij bieden u dan de mogelijkheid om uw nabestaanden dicht bij huis afscheid te laten nemen. Er zijn diverse locaties beschikbaar waar u bij­voorbeeld de condoléance kunt laten plaatsvinden. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Hellevoetsluis of Melissant.

Ons uitvaartcentrum in Hellevoetsluis heeft de beschikking over meerdere smaakvol ingerichte rouwkamers.

Een gedeelte van deze kamers zijn door de nabestaanden via een speciaal systeem ook te bezoeken zonder dat er iemand van het uitvaartcentrum aanwezig dient te zijn. In het uitvaartcentrum bevinden zich twee zalen met een gezamenlijke capaciteit voor ruim 200 personen.

Het rouwcentrum in Melissant is een kleiner rouwcentrum, hier kunnen bijeenkomsten worden gehouden voor gezelschappen tot ongeveer 75 personen.

U bent zelf de regisseur van uw uitvaart, maar u heeft natuurlijk ook een uitvaartbegeleider nodig. Iemand die weet wat u wilt en die uw nabestaanden alle zorg uit handen neemt. Een uitvaartverzorger die zijn vak verstaat, flexibel is en op alle vragen een passend antwoord heeft. Wij bieden wij u ruime mogelijkheden, zodat u een plechtigheid kunt vastleggen die bij u past.