24/7 bereikbaar op   0181 - 488 088

Verzekering

Bij Uitvaartverzorging Kievit streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk. 

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in de regio Voorne-Putten of Goeree-Overflakkee verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Groningen.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartverzorging Kievit jaarlijks de lokale prijzen van Voorne-Putten door aan uitvaartverzekeraar Lifetri (voorheen Nuvema). Voor mensen uit de regio Voorne - Putten worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri (voorheen Nuvema) dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2012 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van lifetri Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij “een prima keus”.