24/7 bereikbaar op   0181 - 488 088

Overeenkomst Uitvaart

Uitvaart bespreken

Als wij als uitvaartverzorger bij u als nabestaanden langskomen voor het “regelgesprek / aannamegesprek”, wat zijn dan de richtlijnen met betrekking tot het contact met de nabestaanden.

Momenteel is het advies van kracht om geen handen te schudden. Er zijn verder nog geen andere beperkingen aan het contact met de nabestaanden dan de minimale onderlinge afstand van 1,5 meter en het maximaal aantal personen dat bij elkaar mag zijn in één ruimte, tenzij zij ook ziek zijn door het nieuwe coronavirus. Dan kunnen zij overigens ook niet bij de uitvaart aanwezig zijn.

Als voor de nabestaanden thuisisolatie of quarantaine geldt, dan is een fysiek bezoek door de uitvaartverzorger onwenselijk. Dan moeten we het regelgesprek op een andere manier invullen. Het regelgesprek gaat dan via de telefoon of andere moderne communicatiemogelijkheden, zoals het invullen van de vragen op deze site. Naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst nemen wij contact met u op voor eventuele aanvullende vragen. Wij mailen u de gegevens zoals we met u zijn overeengekomen, voorzien van een kostenopgave. Deze overeenkomst met kosten opgave willen wij graag getekend terug ontvangen via e-mail

Stap 1 van 10

Gegevens